Taloyhtiöille ja yrityksille

Laadukkaat tasoite-, maalaus- ja saneerauspalvelut luotettavasti kaiken kokoisiin kohteisiin tehokkaasti kokonaispalveluna. Kunnostamme niin taloyhtiöiden, yritysten, historiallisten rakennusten kuin muidenkin julkisten tilojen julkisivut ja hoidamme sisäiset muutostyöt kätevästi vuosien tuomalla kokemuksella.

_DSC7125 copy

Maalaus- ja remontointipalvelu suunnittelusta toteutukseen

Kaipaako taloyhtiönne julkisivu tai yrityksenne liiketila uutta maalipintaa vai onko kaupungin julkinen tila laadukkaan saneerauspalvelun tarpeessa? Maalaus Tikka toteuttaa kaikki uudis- ja remonttikohteiden tasoite- ja maalaustyöt korkeatasoista lopputulosta vaalien. Hoidamme projektit luotettavasti ja täsmällisesti kokonaispalveluna aina suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen saakka. Voit tutustua referensseihimme täältä.

Maalaus- ja tasoitetyöt

Toteutamme uudis- ja saneerauskohteiden maalaus- ja tasoitetyöt luotettavasti kokonaispalveluna niin rakennusten ulkoseiniin kuin sisäpinnoille. Maalausurakoinnin kokeneena ammattilaisena hoidamme julkisten tilojen, historiallisten rakennusten, kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden kokonaisvaltaisten maalaustöiden lisäksi peltikattojen puhdistuksen ja maalauksen. Annamme myös mielellämme suunnitteluapua sopivien värien ja pintamateriaalien valintaan.

Ota yhteyttä

Julkisivu- ja parvekeremontit

Siistiin julkisivuun kiinnitetään rakennuksessa ensimmäisenä huomiota. Toteutamme kaikki taloyhtiöiden ja muiden julkisten tilojen julkisivurakentamisen urakat aina julkisivujen purku- ja kunnostustöistä parvekkeiden korjauksiin ja uusintoihin asti. Parvekeremontti voidaan toteuttaa omana remonttinaan tai kokonaisvaltaisemman julkisivuremontin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Saneerauspalvelut

Saneeraus eli korjausrakentaminen vaatii kokeneen toteuttajan onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Palvelemme niin historiallisten rakennusten kuin muidenkin julkisten tilojen saneeraustöissä aina yritysten ja taloyhtiöiden korjaustarpeisiin asti. Lisäksi palveluihimme kuuluvat vanhojen puuikkunoiden kunnostukset. Hoidamme saneeraustyöt luotettavasti kokonaispalveluna aina vanhojen rakennusten ominaispiirteitä kunnioittaen. 

Ota yhteyttä