Maalaus ja remontointi

Kattavat maalaus- ja remontointipalvelut ammattitaitoisella ja tehokkaalla otteella kotitalouksien tarpeisiin - laadusta tinkimättä. Hoidamme kotien sisä- ja ulkomaalaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, lattiatyöt sekä pienet pintaremontit aina kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin asti.

Tasoitetyö

Laadukkaat maalaus- ja remontointipalvelut kotitalouksien tarpeisiin

Kaipaako kotisi nykyaikasempaa ilmettä, uusia pintamateriaaleja tai kokonaisvaltaista muutosta toimivammilla tilaratkaisuilla? Autamme luomaan kodistasi juuri sellaisen kuin haluat. Maalaus Tikalta saat kaikki kodin remontti- ja muutostyöt nykyaikaisella lopputuloksella sekä huolitellulla työjäljellä - toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Huomioithan, että kotiin tai vapaa-ajan asunnolle teetetty työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Pinta- ja huoneistoremontit

Toteutamme kaikki kotitalouksien remonttitarpeet kokonaisvaltaisista huoneistoremonteista aina maalaus- ja tapetöintitöihin sekä muihin pieniin pintaremontteihin asti. Remontit hoidamme ammattitaitoisella otteella asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Ota yhteyttä

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Toteutamme niin pienet kuin suuret kylpyhuone- ja saunaremontit tehokkaasti kilpailukykyiseen hintaan. Uusimme laatoituksen, asennamme kylpyhuonekalusteet sekä hoidamme kokonaisvaltaisemman remontin suunnittelusta toteutukseen. Olemme VTT-sertifikoituja.

Ota yhteyttä

Lattiatyöt

Lattia joutuu kovalle kulutukselle, joten sen uusiminen tasaisin väliajoin on välttämätöntä. Asennamme uudet parketit ja laminaatit kaikkiin asuinkohteisiin. Lisäksi hoidamme vanhojen puulattioiden ja parkettien hionnat ja lakkaukset kilpailukykyiseen hintaan. 

Ota yhteyttä

Maalaustyöt

Uusi maalipinta suojaa taloa sekä päivittää talon yleisilmettä niin sisältä kuin ulkoa. Toteutamme monipuolisesti talojen ulkomaalaustyöt sekä peltikattojen maalaukset vuosien kokemuksella. Ulkomaalaustöiden lisäksi hoidamme sisäpuoliset tasoite- ja maalaustyöt aina puhdistyksesta huolelliseen viimeistelyyn asti.

Ota yhteyttä

Väri- ja pintamateriaalisuunnittelu

Haluatko muuttaa kotisi ilmettä upeilla väreillä, ajattomilla kuoseilla tai tehdä kestäviä ratkaisuja erilaisten pintamateriaalien suhteen? Autamme luomaan itsesi näköisen kodin kokeneiden ammattilaistemme kekseliäiden väri- ja pintamateriaalisuunnitelmien avulla. 

Ota yhteyttä